MKB Ondernemingskrediet

Toekomstige collectieve zaken MKB Ondernemingskrediet

Ondernemers worden uitgeknepen door banken. In dit geval blijkt dat banken onredelijk hoge rente tarieven rekenen over rekening-courantkrediet. Dat moet worden terugbetaald. Deze missie zou Stichting ShureLuck op zich willen nemen als er voldoende belangstelling is van ondernemers voor een collectieve procedure tegen een van onderstaande twee banken.

Door diverse ondernemers zijn wij benaderd om de mogelijkheid te onderzoeken voor een collectieve zaak tegen ING Bank. Hoewel ING ook geen lieverdje is meenden wij dat hun rentetarieven minder dramatisch waren dan die van ABN AMRO. Niet dus. Van ondernemers horen wij beslist andere verhalen. Daarom nodigen wij u graag uit om u te melden als u meent dat u door ING Bank bent ‘uitgekleed’.

Shureluck
Shureluck

Nieuws en updates

Geen resultaten gevonden.

Door diverse ondernemers zijn wij benaderd om de mogelijkheid te onderzoeken voor een collectieve zaak tegen Rabobank. Deze bank heeft, net als ING, een wijziging doorgevoerd in de wijze waarop ze de rente berekenen die door de klant moet worden betaald. Daarin schuilt een grote oneerlijkheid. Daarom nodigen wij u graag uit om u te melden als u zou willen meedoen aan een collectieve procedure .

Shureluck
Shureluck

Nieuws en updates

Geen resultaten gevonden.
Shureluck